BRANŻA SPOŻYWCZA | LeanQTeam

Zakres prac u Klienta (produkcja dla sieci, dostawy w 24h i 48h od złożenia zamówienia) obejmował analizę potencjału oraz wdrożenie zmian z dużym naciskiem na eliminację nieciągłości procesu wpływającej na jakość wyrobu. W ramach działań wdrożeniowych przeprowadzono: analizę punków różnicowania produktów w celu zoptymalizowania łańcucha dostaw, zarządzanie zapasami wyrobów gotowych i planowania produkcji z zastosowaniem systemu Kanban, zarządzanie zdolnościami wytwórczymi w oparciu o OEE, SMED 5S i standaryzację pracy, reorganizację pracy magazynu. Projekt trwał 1 rok i objął 700 pracowników.


Zainteresowany?
Skontaktuj się z nami!

Jeśli masz jakieś pytania napisz do nas



    Nasza aktywność edukacyjna

    Conferences

    We inspire by organizing the first conference in Pomerania, “A Pole can! Lean in Polish reality ”and sharing our experience
    More

    Seminars

    We share our knowledge and experience regarding the transformation of enterprises in the spirit of Lean organising business seminars and
    More

    Postgraduate studies

    We work with universities (including Gdansk University of Technology, WSB University and Białystok University of Technology) as content partners of
    More

    Youth education

    The LeanQ Team is the founder and strategic partner of the Lean Education Foundation – an organisation which connects lean
    More

    Books and publications

    Our trainers and consultants are authors of books on the culture of continuous improvement, authors of development and educational programs
    More






    Frequently asked questions

    Do you have any additional questions? Do you want to know more?


    Contact us

    LeanQ Team Sp. z o.o.
    ul. Kolberga 13
    80-279 Gdańsk

    tel: 58 346 06 77
    fax: 58 346 06 77 wew. 12

    e-mail: biuro@lean.info.pl